Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο David Ward, συνιδρυτής της θρυλικής Ocean Software

*
Ο David Ward, συνιδρυτής της θρυλικής Ocean Software, ένας από τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας των video games, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. O Ward γεννήθηκε το 1947 και το 1983 ίδρυσε την Ocean Software (ως Spectrum Games), σε συνεργασία με τον Jon Woods. Η εταιρεία έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους publishers, με παιχνίδια όπως τα Platoon, Top Gun και Daley Thompson’s Decathalon. Επιπλέον η Ocean Software έβαλε της βάσης για την εξέλιξη του gaming από χόμπι σε επιχειρηματική δραστηριότητα που εκτείνεται σε όλη τη υφήλιο.

Το 2004, ο Ward και ο Woods εισήχθησαν στο ELSPA Hall of Fame για την προσφορά τους στη βιομηχανία του gaming.


Όσο για την Ocean Software, το 1996 εντάχθηκε στο δυναμικό της Infogrames έναντι £100 εκ. Παρέμεινε ανεξάρτητο κομμάτι της δεύτερης για τα επόμενα δύο χρόνια, όταν και το όνομά της άλλαξε σε Infogrames United Kindom Limited.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*